vasaras kurpes Cascade

Sieviešu Vasaras kurpes Cascade
Vairāk informācijas
Sezonas Pavasaris/vasara 2022
Ražotājs Cascade
Dzimums Sieviešu
Augšas materiāls Leather
Iekšējais materiāls Ada
Zoles materiāls Mākslīgā āda
Papēdis 0-2,9 cm
Krāsa bēša

Lūdzu, ņemiet vērā, ka piegādes izmaksas ir atkarīgas no vairākiem faktoriem, piemēram, izvēlētā piegādes veida un sūtījuma svara. Veicot pasūtījumu, precīza piegādes maksa tiks noteikta atkarībā nošiem faktoriem. Ja jums ir papildu jautājumi par piegādes izmaksām, mūsu menedžeri ir gatavi jums palīdzēt un atbildēt uz visiem jūsu jautājumiem.

VALSTS CENA PIEGĀDES LAIKS
Estonia €2.99 - €6.99 1-6 darbdienas
Latvia €2.99 - €6.99 1-6 darbdienas
Lithuania €2.99 - €6.99 1-6 darbdienas

Preces atgriešana 30 dienu laikā.
  • Preces atgriešana ir iespējama tikai gadījumos, ja precei ir saglabāts ārējais izskats, patēriņa īpašības, tās oriģinālais iesaiņojums un marķējums. Nododot un/vai sūtot atpakaļ preci, Jums ir jāpievieno arī tās iegādes apliecinošā dokumenta oriģināls – čeks vai rēķins.
  • Pirkuma apstiprinājums Jūsu e-pastā netiek uzskatīts par pirkumu apliecinošu dokumentu, uz kura pamatojoties Jūs varat preci nodot atpakaļ.
  • Tiklīdz prece būs saņemta mūsu noliktavā un pārbaudīta, klients saņem ziņojumu uz e-pastu, kurš norādīts pasūtījumā.
  • Naudas līdzekļi par atgriezto preci tiek ieskaitīti klienta bankas kontā 8-10 darba dienu laikā no preces atgriešanas apstiprinājuma brīža, atkarībā no klienta bankas politikas, bet ne vēlāk par 30 dienām kopš preces saņemšanas brīža SIA "Nittis" noliktavā.
  • Atmaksājam tikai preču izmaksas. Atsakoties no pirkuma naudu par piegādi neatgriežam.

SVARĪGI! 30 DIENU ATGRIEŠANA attiecās tikai uz precēm, kuras iegādātas e-veikalā. Tā neattiecas uz veikalā veiktajiem pasūtījumiem.